Przejdź do głównej zawartości
Elearning PANS w Nysie
  • Strona główna
  • Więcej
Polski ‎(pl)‎
English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
Zaloguj się
Elearning PANS w Nysie
Strona główna
  1. Kursy
  2. Projekt POWER 3.5 (Program rozwoju PWSZ w Nysie etap II - doskonalenie jakości kształcenia)
  3. Dietetyka

Dietetyka

sem. I Anatomia człowieka
sem. I Chemia żywności
sem. I Mikrobiologia ogólna i żywności
sem. I Żywienie człowieka cz.1
sem. I Żywieniowe leczenie dojelitowe
sem. I Kwalifikowana pierwsza pomoc
sem. II Biochemia ogólna i żywności
sem. II Fizjologia człowieka
sem. II Pracownia żywienia i dietetyki
sem. II Żywienie człowieka cz. II
sem. III Żywienie Kliniczne
sem. III Podstawy żywienia
sem. III Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
sem. IV Analiza i ocena jakości żywności
sem. IV Kliniczny zarys chorób
sem. IV Organizacja pracy
sem. IV Żywienie kliniczne
sem. V Dietetyka pediatryczna
sem. V Edukacja żywieniowa
sem. V Farmakologia
sem. V Higiena, toksykologia i bezpieczeństwo żywności
sem. V Żywienie Kliniczne
sem. VI Żywienie kliniczne
Skontaktuj się z pomocą techniczną
Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Podsumowanie zasad przechowywania danych
Pobierz aplikację mobilną
Wspierane przez Moodle